Кордоба: Не допускам да ми влияят слуховете за трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Схема с трима централни бранители е една идея по-добре", обясни звездата на Левски.

Централният защитник на Левски – Хосе Кордоба, даде специално интервю пред “DIEMA SPORT”, в което говори по редица любопитни теми, които са свързани със “синия” клуб.

Националът на Панама даде мнението си за подготовката на отбора в Дубай, евентуален трансфер в обозримо или необозримо бъдеще, а също така посочи целите си до края на сезона със столичния гранд.

“Чувствам се много добре. Сега работим върху нещата, които искат треньорите. Подготовката върви добре. Тук сме 20 дни, тренировките са качествени от тактическа гледна точка. Цанко Цветанов ми помага. Той е много интелигентен и има много какво да ми каже по отношение на играта в защита и играта с топката. Работих много, за да се науча да играя чисто, да отнемем топката без да извършвам нарушение и да предотвратявам голови възможности”, сподели Кордоба.

“Спокоен съм, не допускам слуховете за трансфер да влияят. Фокусиран съм върху представянето си с Левски”, коментира панамският национал.

“В края на сезона искам да видя Левски на добра позиция, да се класираме за Лигата на конференциите. Надявам се да го постигнем”, обясни защитникът.

“Трудно ми е да кажа дали предпочитам схема с трима или двама централни защитници. Предпочитам да можем да се възползваме от играта на крайните бранители по крилата. Знам, че и съотборниците ми се чувстват добре с трима. И с двама централни защитници се чувствам уверен. Ако трябва да тегля чертата с трима е една идея по-добре”, отчете Кордоба.

“Опитвам се да помагам на по-младите. Разговарям с тях, малко на български, малко на английски. Всички сме фокусирани и се учим от нашите треньори”, каза още звездният бранител на “сините”.