Кордоба: Ще извадим позитивите от днес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме малшанс в завършващата фаза, трябва да наблегнем там. Лудогорец е доста силен отбор, трябва да наблегнем максимално на възможността да спечелим мача“

Бранителят на ЦСКА-София Браян Кордоба говори за равенството срещу Славия (1:1) като домакин. Според футболиста „червените“ са имали малшанс и ще трябва да бъдат вадени позитиви, точно както и след злополучната среща със Сепси.

„Трябва да извадим и позитивите, както в мача срещу Сепси, така и днес. Физически беше тежък мач, но се виждаме една идея по-добре, така че трябва да се наблегне на този детайл. Всички сме се отдали на идеята да се развиваме и трябва да се работи по този начин“, започна защитника.

Имахме малшанс в завършващата фаза, трябва да наблегнем там. Лудогорец е доста силен отбор, трябва да наблегнем максимално на възможността да спечелим мача“, добави той.

За нас е по-лесно, че треньорският екип владее чужди езици, включително испански. На треньора му харесва да играем интензивно, да държим топката и да атакуваме. Трябва да се работи много – в атака и защита”, каза за завършек Кордоба.