Коронавирус в Лудогорец ден преди мача с Мидтиланд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Младежкият национал на България и футболист на Лудогорец Доминик Янков е дал положителна проба за COVID-19 след задължителния PCR тест преди двубоя от Шампионска лига с Мидтиланд в сряда вечер. Мачът е от 20:30 ч. на стадион “Хювефарма Арена”.

Футболистът веднага бе поставен под карантина в домашни условия. Янков е споделил, че се чувства добре. С коронавирус e и човек от персонала на Лудогорец, който също се намира под карантина. След двата нови случая на COVID-19 представителния тим на “орлите” и служителите, ангажирани с него, отново дадоха PCR тест, като резултатите ще излязат във вторник вечерта.

Ръководството на шампионите взима всички възможни мерки, за да бъде запазено здравето на футболисти, треньори и служители, включително частично ограничаване на достъпа до клубната база за външни лица. Отборът се готви по програма за срещата с Мидтиланд в сряда от квалификациите на Шампионската лига. Българският отбор вече елиминира един участник в турнира, след като надви Бучудност с 3:1 в Черна гора преди седмица.