Костов: И двата отбора играха за победата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"И двата отбора играха за победа. На нас ни беше много нужна тази победа. Отдалечаваме се малко от претендентите за челните места. Идваме след загуба от Лудогорец, която бе несправедлива за мен. Беше важно да победим. Стараха се футболистите, имахме напрегнати играчи".

Николай Костов сподели след равенството срещу ЦСКА, че Левски е допуснал глупав гол и “сините” са изпуснали момента, в който да се възползват от преднината си.

“Пропуснахме момента да използваме преднината в резултата. Допуснахме малко глупав гол, който промени ситуацията на терена. Започнахме много добре, играхме добре срещу силовия футбол на ЦСКА. Бяхме готови за този вид футбол. Приемахме техните атаки, които бяха еднообразни през целия мач. Имахме възможността да отбележим. В началото на второто полувреме имахме идеална възможност да затвърдим резултата. Не се получи. Обратно – получихме гол. Така е с футбола. Представихме се достойно. Беше много трудно да играем срещу ЦСКА. Този футбол, който практикува отборът на ЦСКА, е малко неудобен за нас”, започна Костов.

“И двата отбора играха за победа. На нас ни беше много нужна тази победа. Отдалечаваме се малко от претендентите за челните места. Идваме след загуба от Лудогорец, която бе несправедлива за мен. Беше важно да победим. Стараха се футболистите, имахме напрегнати играчи”.

“Понякога желанието надхвърля може би и възможностите. Съжалявам, че не победихме. Мисля, че имахме по-реални шансове. Отборът на ЦСКА правеше едно и също. Изритваше топката към двамата централни нападатели”.

“Нищо трагично не станало (б.р. смяната на Джавад Ел Джемили). Той просто не беше готов да влезе. Грешка, от която можеше да загубим мача. В минути, където имахме преимущество”.

“Бях спокоен, очаквах малко по-добро качество на играта. Имаше много накъсване. Нашият отбор малко се затруднява при такъв тип футбол”, завърши Костов.