Костов и Нашименто нямат бъдеще в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Треньорът на Левски Георги Тодоров няма да разчита на Станислав Костов и Филипе Нашименто до края на сезона „Тема Спорт“ съобщава, че двамата са пред изгонване от отбора. Нападателят и чуждестранният халф не бяха на ниво в мача с ЦСКА (3:3) и след това не попаднаха в групата за втория мач от 1/2-финалите за Купата на България срещу Локомотив Пловдив (0:0).

След това Костов и Нашименто потърсиха обяснения от наставника на “сините” за решението му и в крайна сметка се е стигнало до конфликт. Двамата футболисти са отлъчени от отбора в последните два дни и не водят тренировки с групата, която се подготвя за тежкото гостуване на Берое в неделя. Мачът под Аязмото е от 21:00 часа и е много важен в битката за топ 4 в efbet Лига.

Станислав Костов е пратен да върти обиколки на отделно игрище. А португалският полузащитник чака нареждания от агента си. Раздялата с Нашименто е по-лесна, тъй като договорът на 25-годишният португалец е до края на първенството. Най-вероятно обаче той ще си тръгне до дни, тоест няма да е в тежест на клуба и със заплата за месец юли.

Освобождаване на Костов обаче може да създаде проблеми. Причината е, че през есента нападателят поднови договора си с клуба до лятото на 2022 г. Костов се представяше много силно през миналия сезон и бе Голмайстор №1 на Първа лига.