Костов на раздяла:”Никой не ми помагаше в Левски”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят Станислав Костов, който днес официално прекрати отношенията си с Левски заяви, че не е получил очакваната подкрепа на “Георги Аспарухов” през миналия сезон.

Костов стана Голмайстор на Първа лига в сезон 2018-2019, но в следващата кампания се представи разочароващо и получи куп критики от треньорското ръководство и феновете на тима.

“Съжалявам, че през последната година не бях онзи Станислав Костов, който трябва да бъда,” заяви юношата на Пирин. “Така се стекоха нещата. Първо имах контузия, после дойде коронавирусът и карантината, а аз знаех, че ще имам проблем след това.

“Всички знаеха това, но понякога трябва и някой да ти помогне. На мен в Левски никой не ми е помагал. Винаги сам съм се борил.”

Костов, който изигра със синия екип 69 мача и отбеляза 27 гола във всички турнири, потвърди, че не е водил никакви разговори за завръщане в родния Пирин и тази опция не стои на дневен ред.

“Никога не сме водили преговори с Пирин, заяви той “Аз познавам отлично обстановката в отбора и града. Познавам всички там и им пожелавам успех. Надявам се отборът да се върне възможно най-бързо в Първа лига.

“Нито аз съм ги търсил от Пирин, нито те мен. Това са спекулации от страна на някои журналисти. Даже в един сайт четох, че съм казвал нещо, а не съм комуникирал с тези хора.”

Също днес Левски потвърди и за раздялата с десния бек Деян Лозев. Той стана част от отбора в началото на годината, но изигра едва шест мача.