Костов: Надявам се на добър резултат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Готови сме със състава, готови сме със стратегията за мача. Няма как да подценим Апоел. Но няма и да ги надценим, очаквам равностоен мач, интересен за зрителите и се надявам на добър резултат"

Наставникът на Левски Николай Костов е в очакване на равностойна среща между неговите момчета и Апоел Беер Шева, а надеждите му са на добър резултат в първия мач срещу съперника от Израел преди реванша.

Мачът от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е утре от 20:30 часа на стадион “Яков Търнър”.

“Готови сме със състава, готови сме със стратегията за мача. Няма как да подценим Апоел. Но няма и да ги надценим, очаквам равностоен мач, интересен за зрителите и се надявам на добър резултат”, сподели Костов по време на традиционната пресконференция преди двубоя.

“Знаем изключително много за отбора на Апоел. Играят с много трансформации, които трудно се проследяват. Нямаме подробна информация за скандала в клуба и не знаем какво точно се е случило. Харесвам отбора на Апоел, но повече харесвам моя отбор. Апоел показват интересни взаимодействия в атака, играят един на един, добри са на статичните положения”, коментира още той.