Коул Палмър посочи защо е напуснал Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чувствам, че мога да имам влияние в Челси", призна 21-годишният играч.

Големият талант Коул Палмър обясни защо е взел решение в последния ден на летния трансферен прозорец да смени клубната си принадлежност и да избере да продължи кариерата си в Челси.

“Не казвам, че бягам от конкуренцията за титулярно място в Манчестър Сити, защото никога не съм правил това. Бях част от първия отбор от няколко години, но исках повече възможност да играя на моята позиция, за да имам по-голямо влияние. Това решение бе голямо”, заяви Палмър.

“Когато напуснах тренировъчната база в четвъртък, знаех, че на следващия ден заминавам за Лондон. Всичко изведнъж се стовари върху мен, седнах в колата и просто започнах да карам. Помислих си „Ти си тук от 15 години“. Не познавам нищо различно, никога не съм се местил на друго място, различно от Манчестър. Само на почивка или гостувания”, коментира младокът.

“В Челси ми обясниха за проекта и аз го харесах. Чувствам, че мога да имам влияние. Тренирах в петък и в събота вече играх, така че все още не съм усетил всичко”, допълни офанзивният футболист.