google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бразилският офанзивен полузащитник Фелипе Коутиньо се е разбрал с Арсенал за личните си условия, но крайната дума за подобен трансфер има Барселона. Испанското издание „Sport.es” съобщава, че преговорите между двата клуба не вървят никак добре.

На този етап, бразилският офанзивен полузащитник се е фокусирал върху представянето на Байерн (Мюнхен) в оставащите мачове от Шампионската лига. Коутиньо изкара сезона под наем в Германия и въпреки, че спечели Бундеслигата и Купата на Германия, баварците не пожелаха да го задържат в състава си.

Агентът на играча вече е договорил всички подробности с лондончани. Преди два дни дори се появиха спекулации, че бившия играч на Ливърпул е в Лондон, но това не бе потвърдено от нито един официален източник.

„Артилеристите“ вече си осигуриха услугите на друг бразилец, със солиден опит във „Висшата лига“. „Червените“ подписаха тригодишен договор със Вилиан. Наскоро се появи информация, че голямата звезда Пиер-Емерик Обамеянг иска да остане в отбора и е готов да преподпише за дълъг период от време.