Коутиньо помолил Клоп да се върне на “Анфийлд”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Британските медии продължават непрестанните спекулации около бъдещето на Фелипе Коутиньо. Ирландският журналист Кевин Палмър твърди, че „малкия магьосник“ е провел телефонен разговор с Юрген Клоп, в който го е помолил лично да се завърне в Ливърпул. Според същия източник, агентът на играча Киа Джорабчиян също е потвърдил желанието на клиента си, а бразилецът дори е склонен да намали сериозно заплатата си, стига да облече отново „червената“ фланелка.

Ливърпул обаче няма желание да заплати огромната цена, която от Барселона ще искат за правата на плеймейкъра. Шефовете на Ливърпул вече се отказаха да заплатят освобождаващата клауза на Тимо Вердер, и германският нападател ще отиде в Челси, въпреки твърденията, че е основна трансферна цел на Юрген Клоп. Барселона може да преотстъпи Коутиньо под наем, но и тави възможност не се харесва на Ливърпул.

Най-вероятно бразилският халф ще продължи кариерата си в друг отбор от Висшата лига. В медиите се въртят имената на лондонските Арсенал и Тотнъм, както и новобогаташите от Нюкасъл.