Коутиньо пред сензационно завръщане в Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бразилският национал Филипе Коутиньо може да се завърне в Интер, съобщава „Tuttosport“. Коу може да бъде част от сделката на Барселона за централния нападател на „нерадзурите“ Лаутаро Мартинес.

Аржентинецът е свързан с трансфер на “Камп Ноу” от няколко месеца, като според информациите Лауаро има огромно желание да си партнира с Лионел Меси. Това може да доведе до сделка между двата отбора.

Филипе Коутиньо стартира кариерата си в Европа с Интер преди десетилетие. Негово завръщане на “Джузепе Меаца” е възможно да принуди мениджъра Антонио Конте да смени схемата на игра на Интер. Конте ще премине към формацията 3-4-2-1, ако Коутиньо се завърне при “синьо-черните”, твърди „Tuttosport“.

Белгийският нападател Ромелу Лукаку ще води нападението, като от по-задна позиция ще действат Кристиан Ериксен и Коутиньо.

Днес се появиха информации, че Интер има интереес към нападателите Пиер-Емерик Оумеянг от Арсенал или Оливие Жиру от Челси, ако Лаутаро Мартинес напусне. Лаутаро прави силен сезон за клуба от Милано и Барселона е по петите му, като аржентинецът е основна трансферна цел на “каталунците”.

Изданието предполага също така Барселона, че може да предложи някой измежду Артуро Видал и Иван Ракитич в сделката за Мартинес. Видал пък е любимец на Конте, който може да иска чилиеца в състава си.

Припомнете си видео от изявите на Коутиньо в Интер: