Коя е всъщност Джорджина, любимата на Кристиано Роналдо?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Португалецът Кристиано Роналдо е една от най-големите футболни звезди – в това никой вече не се съмнява. Сред неговите постижения са множество отличия, включително и престижната награда Златна топка, която той заслужено спечели не един, а цели път пъти.

От доста време в светлините на прожекторите, Роналдо привлича погледите на милиони почитатели от цял свят не само с футболните си успехи, но и с личния си живот. Неговите завоевания на любовния фронт не спират да вълнуват публиката, която с интерес следи всичко, свързано с романтичните му авантюри.

Коя е всъщност Джорджина, любимата на Кристиано Роналдо

Подобно на много други звездни колеги, Роналдо също не остана безразличен към красотата на моделките и преживя дългогодишна връзка с рускинята Ирина Шейк. Тази връзка обаче е вече в миналото, защото в момента сърцето на звездата е отдадено на една страстна испанка на име Джорджина, като някои медии дори твърдят, че наскоро тя му е станала и законна съпруга. Източници разкриват, че тайното сватбено тържество е било в Мароко, където влюбените са си казали „да“ още миналата есен.

Разбира се, няма как да бъдеш възлюбената на Роналдо и да останеш в сянка, затова и прелестната Джорджина веднага беше „разследвана“ от жълтите медии, жадни за повече подробности. Ето до какво се добраха те.

Коя е всъщност Джорджина, любимата на Кристиано Роналдо

Разликата в годините

Любимата на Роналдо е родена през 1994 година, на 27-ми януари, а като се има предвид рождената дата на футболиста, която е на 02 февруари 1884 година, разликата във възрастта им излиза точно 11 години. Според някои обаче тя не се забелязва осезаемо и дори нещо повече – много хора мислят, че Роналдо изглежда дори по-млад от жена си, вероятно заради отличната му физическа форма.

Коя е всъщност Джорджина, любимата на Кристиано Роналдо

Джорджина е работила в Prada

Любимата жена на Кристиано е работела в модния гигант Прада, когато двамата са се запознали. На по-късен етап от тяхната връзка се е очаквало тя да напусне работа, но това не се случило и красавицата продължила да живее по старому. Тя не се отказала от работата си дори и когато връзката напреднала достатъчно, че младата дама да започне да привлича медийното внимание и да бъде причаквана от фенове и папараци, в опит да я заговорят. Чак когато нещата съвсем ескалирали и досадниците станали твърде много, а действията им – твърде настойчиви, Джорджина все пак се принудила да напусне.

По този повод злите езици не пропуснаха да се изкажат със завистливи подхвърляния, че едва ли липсата на заплата би й се отразила кой знае колко, предвид огромното състояние на възлюбения й, което възлиза на около 500 милиона долара. Самата Джорджина обаче твърди, че не е с Кристиано заради парите му.

Тайната на Роналдо

Знае се, че нападателят на Ювентус се подлага не само на усилени тренировки, но и спазва специална диета, на което дължи и перфектната си физика. Според експерти, именно това е и една от причините той да е с втори най-добър коефициент за голмайстор в Серия А през настоящия сезон, според конкретните коефициенти за залагане.

Коя е всъщност Джорджина, любимата на Кристиано Роналдо

Кога Джорджина среща Роналдо

Твърди се, че Джорджина е имала доста разнообразен професионален път, който стартира в нейния роден град, намиращ се в Северна Испания. В началото девойката е сервитьорка, но на по-късен етап се преориентира като танцьорка. Следва преместването й в Лондон, където започва усилено да учи езика. Но престоят й във Великобритания не продължава много дълго и Джорджина се завръща в Испания отново. Този път обаче се установява в столицата и си намира работа в модна верига. На едно от специалните събития, организирани от Dolce & Gabbana, тя среща своя принц на бял кон, в лицето на Кристиано Роналдо. Животът й се преобръща и тъй като е вече популярна, започват да валят предложения и покани за различни модни събития, а почитателите й в Instagram нарастват главоломно.