Край на надеждите на Манчестър Юнайтед за Джейдън Санчо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Джейдън Санчо ще остане в Борусия Дортмунд – това заяви наставникът на “жълто-черните” Люсиен Фавър. 20-годишният футболист бе приоритетна цел на Манчестър Юнайтед, но е взел решение да остане на ‘Сигнал Идуна Парк’. Освен това “червените дяволи” отказаха да дадат исканата от „вестфалци“ сума от 120 милиона евро за английския национал

Борусия Дортмунд бе определил краен срок от 10 август, в който Юнайтед трябваше да сключи сделка за Санчо, тъй като германския клуб искаше бъдещето на крилото да бъде изяснено преди отборът да стартира подготовката си за новата кампания.

„Имаме нужда от него, без съмнение“, заяви Фавър за швейцарската информационна агенция „Keystone-SDA“.

„Всички бяха щастливи, че той реши да остане. Няма нужда да коментираме неговите качества – те са огромни. Той вкарва и изработва много голове и често може да промени развитието на една среща. Но има някои неща, които Санчо трябва да подобри. Това обаче е съвсем нормално за 20-годишен футболист“, каза още наставникът на Дортмунд.

След като не успя да привлече английския национал, медиите твърдят, че Манчестър Юнайтед ще се насочи към други футболисти. Сред спряганите имена за трансфер на “Олд Трафорд” са Гарет Бейл от Реал Мадрид, Иван Перишич от Интер и Дъглас Коста от Ювентус.