Краси Балъков: ВАР може би влезе в действие на “Васил Левски”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Балъков шеговито заяви, че ВАР вече действа по българските терени, след като Никола Попов първо даде дузпа за ЦСКА 1948, но след това я отмени

Старши-треньорът на ЦСКА 1948 – Красимир Балъков, не бе доволен от загубените две точки в мача с Левски, но похвали своите футболисти след срещата.

Балъков шеговито заяви, че ВАР вероятно вече се използва по българските терени и е влязъл в употреба на “Васил Левски”, след като реферът Никола Попов първо даде дузпа за неговия тим, но след това я отмени.

„Не ни достигна гола, за да спечелим. Доволни сме от играта, момчетата изпълниха всичко, както го искахме, но не стигнахме до гол“, започна треньорът на “червените”.

„Всяка изгубена точка е загубена. Всяко реми е като загуба за нас. Съдиите правят глупави грешки, когато мачовете са с голям заряд. Не обичам да говоря за съдии, защото всеки допуска грешки. Двубоят днес обаче беше за нас и надиграхме по категоричен начин Левски. ВАР днес влезе в действие, в кръга на шегата. Очевидно някой е казал нещо на съдията, ВАР явно е бил на „Васил Левски“ днес“.

„Предстои ни мач в сряда. Очакваме да продължим и за Купата“, завърши наставникът на ЦСКА 1948.