Красимир Балъков сподели защо остана в Септември
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Криворазбран е нашият феърплей. Във втора лига ще е още по-тежко, че даже няма и ВАР. Ще се сблъскам с тази действителност. Всеки мач ще бъде анализиран и всичко ще се казва в прав текст без да си затваряме очите и устата”.

Легендата на родният футбол и старши-треньор на Септември Красимир Балъков даде своя коментар преди старта на първенството във Втора лига. Той мисли, че второто ниво на родния футбол ще бъде доста интригуващ през предстоящата кампания, тъй като ще има няколко отбора, които ще се вкопчат в битка за промоция в efbet Лига и сподели, че е решил да остане в тима, за да бъде от помощ на младите състезатели в развитието им.

“Лигата ще е изключително интересна, защото има 4-5 клуба, които искат задължително да влязат. Влагат се финансови средства, което е добре и ще допринесе за качеството. Видях, че в Септември има млади момчета, които имат потенциал. Затова и останах в Септември, за да се опитаме да им помогнем. Първата ни цел е влизане в efbet Лига, така че трябва да намерим баланса между младостта и опита.”

“Криворазбран е нашият феърплей. Във втора лига ще е още по-тежко, че даже няма и ВАР. Ще се сблъскам с тази действителност. Всеки мач ще бъде анализиран и всичко ще се казва в прав текст без да си затваряме очите и устата”, каза още Балъков