google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Безизходицата на стадион “Георги Аспарухов” кара шефовете на Левски да търсят всевъзможни срещи, целящи да намерят поредната спасителна финансова инжекция за клуба.

Тези дни босовете на Сините предприели обходна маневра, чиято крайна цел била получаването на средства от продажба на младия нападател на тима Станислав Иванов не на друг, а на шампиона Лудогорец.

21-годишният габровец е един от най-качествените футболисти на Левски, но трансферът в Разград би срещнал сериозна съпротива с оглед на обтегнатите отношения между един от собствениците на Орлите – Кирил Домусчиев, и мажоритарния собственик на Сините Наско Сираков.

Иванов е оценяван на сума, близка до 1 милион евро, която по принцип не би стреснала шампионите. Левски обаче би приел и занижена оферта с оглед на задушаващата криза, в която е изпаднал.

Ето защо шефовете на Левски вече провели серия от разговори с посредници, които били инструктирани как да се опитат да повлияят “с мека ръкавица” на Домусчиев.

Чешкият наставник на Лудогорец Павел Врба нямал нищо против привличането на Иванов, тъй като искал да засили конкуренцията в атаката на тима.

От друга страна обаче Домусчиев обяви, че бюджетът на Лудогорец за новия сезон ще бъде орязан с 50% заради глобалната пандемия, а и разградчани вече се разделиха с немалка сума, за да привлекат халфа на бразилския Ботафого Алекс Сантана.