Креспо: Милан може да вземе Скудетото, дано отмъсти на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бийте на "Анфийлд" и покажете кой е Милан", призова аржентинецът

Бившият нападател на Милан и Аржентина Ернан Креспо сподели мнението си за това как вижда сезона за “росонерите”, като не пропусна да коментира и жребия за Шампионската лига, който събра в една група “дявола” и Ливърпул.

Аржентинецът вкара два гола на “мърсисайдци” в злощастния за Милан финал на турнира в Истанбул през 2005 година, когато англичаните победиха след 3:3 и дузпи.

“Милан е готов за Скудетото, не са фаворитите, но инвестираха много това лято. Беше умен трансферен прозорец и това не ме изненадва, защото моят приятел Паоло Малдини разбира играта много добре. Ювентус и Интер са големите фаворити, но Милан може да се бори с тях. Не са печелили трофей от доста дълго време и искат да впечатлят. Този ентусиазъм може да бъде горивото, което да скъси дистанцията им с останалите.”.

“Ливърпул още е отворена рана за мен. Ливърпул-Милан е първият мач от Шампионската лига този сезон и знаете какво значи това за мен. Вкарах два гола през първото полувреме и не съм забравил тази нощ, макар Милан да спечели през 2007 година срещу тях. Моля момчетата сега да победят на “Анфийлд”, реванширайте се за мен и покажете кой е Милан”, заяви той пред “Гадзета дело Спорт”.