Кристъл Палас пожела вратар на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондончани искат да вземат Дийн Хендерсън под наем

Кристъл Палас е в търсене на нов вратар до края на трансферния прозорец. Клубът от Лондон е отправил ферта към Манчестър Юнайтед за талантливия вратар Дийн Хендерсън.

„Орлите“ не смятат повече да използват Висенте Гуаита, след като опитният страж се обяви против клуба в социалните мрежи. Гуаита ще бъде продаден до края на лятото, а ако не се намери клуб да го привлече, то договорът му ще бъде прекратен. В момента на “Селхъст Парк” залагат на Сам Джонстън, който е продукт на академията на Манчестър Юнайтед.

Кристъл Палас са пожелали да взеамт Хендерсън под наем до края на кампанията 2023/24 с опция за откупуване. В следващите дни Манчестър Юнайтед трябва да вземе важно решение за 26-годишният вратар. Хендерсън не е съгласен да търка пейката, както се случва в момента, тъй като на “Олд Трафорд” залагат на Андре Онана за титуляр.

Хендерсън е доста добър вратар и показа страхотни изяви за Нотингам, където бе под наем през сезон 2022/23. Със сигурност английският вратар би бил отлично попълнение за Кристъл Палас.