Кристъл Палас се договори с вратар на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" обявиха трансфера на Дийн Хендерсън

Ръководството на Кристъл Палас осигури много важен трансфер за тима. Към отбора на “орлите” ще се присъедини стража на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън.

Хендерсън, който играе на позицията вратар е продукт на академията на Манчестър Юнайтед. Той успя да докаже своите качества и младежкия си потенциал, както на “Олд Трафорд”, така и в Шефилд Юнайтед и Нотингам Форест където прекара кратки периоди под наем.

Хендерсън обаче така и не получи шанс да бъде първи избор под рамката на “червените дяволи”. Първо той бе изместен от Давид де Хеа, а сега Ерик тен Хаг предпочете да привлече Аднре Онана вместо да даде шанс на младия англичанин да докаже качествата си и на феновете на “червените дяволи.

Кристъл Палас пък, който се бори за укрепване на състава си, е видя в Хендерсън чудесна възможност да подсили отбора и да добави нова доза опит в техния отбранителен ред.

Подобни покупки радват феновете и им дават надежда, че техния отбор може да започне да се бори за нещо повече от само оцеляване във Висшата лига.