Кристиано Роналдо моли Ювентус да подпише с бивш негов съотборник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Според Mundo Deportivo и La Gazzetta dello Sport, Кристиано Роналдо е поискал от босовете на Ювентус да подпишат с бившия му съотборник от Реал Мадрид Карим Бензема. Дуото се радваше на много ползотворно партньорство по времето си на “Бернабеу”, помагайки на Лос Бланкос да спечели всички възможни отличия.

Добавя се, че Роналдо би искал да си партнира с французина отново в Торино, с надеждата, че Бензема може да формира опустошително трио заедно с петкратния победител в Златната топка и Пауло Дибала.

За съжаление на Роналдо, трансферът на Бензема може да бъде много труден, тъй като Mundo Deportivo съобщава, че Кралският клуб не е готов да се раздели с основния си голмайстор, като нападателят също не предпочел да замени Мадрид с Торино.

Най-накрая Бензема спечели заслугите, които заслужава, тъй като той пое ролята на суперзвезда за тима на Зинедин Зидан след напускането на Роналдо. Бензема вкара феноменалните 57 гола и 22 асистенции през последните два сезона. Не е изненада, че Роналдо би искал отново да си партнира с 32-годишния френски нападател.

Ювентус все още търсят първия си трофей в Шампионската лига от 1996 г асам, като тима се провали с тази цел през този сезон, след като бе елиминиран от Лион на четвъртфиналите. Андреа Пирло ще иска да вземе класни играчи, за да може отборът да е конкурентен на най-добрите в Европа през следващия сезон.