Крумовград хвърли бомбата на кръга! Новакът в елита разби Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Столът на Ивайло Петев започна сериозно да се клати

Отборът на Крумовград шокира футболната общност в България, след като победи шампиона Лудогорец с 3:1. Това бе първи мач в историята на тима в българския елит и те го изиграха по възможно най-добрия начин.

Крумовград изненадащо поведе в резултата още в 6-ата минута когато Божидар Кацаров засече центриране от корнер на Серкан Юсеин. Десет минути по-късно домакините направиха шока в редиците на Лудогорец още по-голям. Тогава Александър Колев засече ново центриране на Юсеин и направи резултата 2:0.

В 39-ата минута обаче “орлите” се върнаха в мача след гол на Доминик Янков. Той бе точен в 39-ата минута след прецизен удар от дистанция.

В 68-ата минута обаче точката на спора бе сложена от Мартин Сораков, който оформи крайното 3:1. Той се възползва от фрапантна грешка на стража на Лудогорец Симон Слуга, след която се озова с топка в крака пред опразнената врата на “орлите”.

За разградчани това бе втора поредна загуба след провала срещу Балкани в квалификациите за Шампионска лига. Тези неуспехи на тима сериозно подкопават доверието, което ръководството имаше в старши треньора на тима Ивайло Петев. Неговото бъдеще обаче ще се реши едва след реванша с Балкани и със сигурност ще зависи от крайния резултат в срещата.