Рома се похвали с ново попълнение от Лийдс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вълците" продължават да градят печеливш отбор

Италианския Рома се похвали с привличането на бранителя на Лийдс Расмус Кристенсен. Той позира с екипа на “вълците” и снимката бързо обиколи Интернет пространството и събра много позитивни коментари от привържениците на тима.

Кристенсен направи силен сезон за Лийдс, който обаче не успя да се задържи във Висшата лига и изпадна в Чемпиъншип. Бранителят обаче бе сред играчите, които се представяха на високо ниво в голяма част от двубоите, което най-вероятно е и причината той да се хареса на Жозе Моуриньо.

Стилът на игра на Кристенсен също е такъв, който се хареса от португалския специалист. Датчанинът, висок 1,87 метра е здрав физически и не се плаши от твърди единоборства. Точно това го правеше и толкова харесван от феновете на Лийдс, които се наслаждаваха на неговата безкомпромисност всяка седмица.

За сега Кристенсен обаче не е пълноправен играч на Рома. Той е под наем в Рим, но може да бъде закупен на постоянен трансфер в края на сезона. Това обаче зависи от неговото представяне по време на кампанията.