Крумовград шокира ЦСКА 1948 на “Коматево”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Симеон Петров направи група грешка и подари топката на Даниел Миланович. Той си поведе топката и с прекрасен удар от средна дистанция матира Даниел Наумов за 1:0.

Крумовград закри петия кръг в родната еfbet Лига с минимална победа над ЦСКА 1948.

След равностойни начални минути, ЦСКА 1948 беше много близо до гола в 12-ата минута. Тогава Божидар Кацаров направи огромна индивидуална грешка и подари топката на Талис. Седмицата на гостите овладя в наказателното поле и веднага стреля. За щастие на Крумовград, топката се отби от левия страничен стълб.

ЦСКА 1948 получи пряк свободен удар на удобна позиция за директен обстрел. Педриньо завъртя топката над стената. Тя влизаше под напречната греда, но Янко Георгиев направи страхотно спасяване и с една ръка я изби в ъглов удар.

В 53-тата минута късметът покри ЦСКА 1948. Юсеин центрира от корнер на близката греда. Там беше Матей Шимич, който страхотно отклони с глава. Топката се отби от десния страничен стълб, след което беше изчистена.

В 65-ата минута Георги Русев направи нов огромен пропуск. Националът открадна топката, изтича сериозна дистанция и навлезе в наказателното поле. Сам обаче се затвори и не успя да преодолее Янко Георгиев. Веднага след пропуска Русев беше заменен. В игра се появи Никола Илиев, който направи официалния си дебют за ЦСКА 1948.

Осем минути по-късно новакът в елита излезе напред в резултата. Симеон Петров направи група грешка и подари топката на Даниел Миланович. Той си поведе топката и с прекрасен удар от средна дистанция матира Даниел Наумов за 1:0.

До края нямаше нищо по-любопитно и по този начин Крумовград нанесе първа загуба през сезона за ЦСКА 1948.