Крушарски изгонил Аралица заради характерна псувня… на сръбски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Черно-белите бил непреклонен, нападателят вече е свободен агент

Хърватският таран Анте Аралица бил изгонен от Локомотив (Пловдив), тъй като напсувал не когото да е, а собственика на клуба Христо Крушарски по време на срещата от Първа лига с Монтана.

“Блиц” твърди, че при смяната на нападателя силният човек на “Лаута” подвикнал нещо, но играчът не му останал длъжен и отвърнал с характерен балкански израз, гарниран с “пикантни” епитети и пояснения.

“Беше си мазна псувня. От ония сръбските, знаете ги, макар че Анте е хърватин. Всичко се чу, защото нямаше публика”, признаха свидетели на екшъна.

Крушарски изгонил Аралица заради характерна псувня... на сръбски 1

Побеснелият Крушарски едва дочакал края на мача, за да съобщи на треньора Бруно Акрапович: „Тоя Анте ли е, Манте ли е, беше дотука. Гоня го! И без това договорът му изтича през декември. Да се маха още сега! Ще ме псува мене, дето му слагам хляба в устата?! Това не е за прощаване…“.

В началото Акрапович и асистентите му първоначално си помислили, че Крушарски е взел решението си в момент на афект. Шефът на Локомотив обаче нямал никакво намерение да се отмята от думите си.

„Каквото съм му плащал до момента, това беше. Махайте го веднага и на секундата. Да не съм го видял повече на тренировките, камо ли в игра“, категоричен бил Крушарски.

Контрактът на Аралица с Локомотив е бил прекратен вчера и от днес той е свободен агент.

Самият Анте се сбогува с привържениците на Черно-белите с трогателни думи.

“След три години дойде време да се сбогуваме. Искам да благодаря на всеки един фен, съотборниците ми, треньорския щаб и управителите на ФК Локомотив Пловдив. Прекарах прекрасни години с вас и ще си остана само с хубави спомени. Пожелавам на Локомотив още много спечелени трофеи. Бъдете здрави Локомотивци!
Завинаги един от вас! САМО ЛОКО”, написа Аралица на профила си в социалната мрежа Фейсбук.