google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Да се стегнат и да ги треснат", каза босът на "черно-белите" преди сблъсъка с Ботев.

Христо Крушарски, който се завърна обратно в управлението на Локомотив Пловдив, надъха футболистите на отбора преди дербито на Пловдив срещу Ботев, което е днес и стартира от 17:00 часа.

“На играчите ще кажа само едно: Да се стегнат и да ги треснат. Те си знаят как и си го могат. Да си стягат коланите и да си свършат работата”, заяви Крушарски от Аржентина.

“Някои други обаче ще ги призова да си гледат работата и да не надничат в канчето на другия. Четох как не съм имал пари да издържам отбора. Значи всичко е било на магия. Сега като спечеля в Южна Америка ще го взема този, дето ги пише тези неща за главен счетоводител”, добави бизнесменът.

“Още преди мача с ЦСКА казах и пред колегите в управата, и пред отбора, че всеки трябва да прави това, от което разбира. Аз няма да се бъркам нито в реклама, нито в маркетинг, но и никой не трябва да се бърка на треньора. На всеки човек – хубав или лош, в един момент му идва денят и часът. Томаш се нуждае от доверие и е време да покаже наистина какво може – да стабилизира отбора и да се радваме на възможно повече победи”, каза още Христо Крушарски, цитиран от “Мач Телеграф”.