Крушарски: Няма по-добри от нас, спирачките са износени
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Собственикът на Локо (Пловдив) беше много щастлив след успеха с 2:0 над ЦСКА

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не пропусна да даде интервю в типичния си стил след победата на неговия тим над ЦСКА с 2:0.

Босът на “смърфовете”, заяви, че отборът му е набрал скорост, а спирачките са “износени”. Той коментира и ситуацията около строежа на нов стадион за клуба.

“Поздравявам момчета за геройския мач – за това, което направиха, което правят и ще продължат да правят. Локомотив е набрал скорост, а спирачките са износени. Ние никога няма да се предадем, няма как да надскачаме Стефка Костадинова.

Стъпало по стъпало, да понатрупаме малко опит, да вземе още някоя победа, да понатрупаме още някой лев. Ще напреднем и със строителстовото. Един лев не съм взел. Мен никой не ме пита как се боря като прасе с тиква”, каза Крушарски след мача в типичния си стил.”

“Когото поискаме, него бием. Съдиите първо да се научат да свирят на гайда, след това да изнесат няколко концерта и след това да излязат да свирят на стадиона”

“В България друг отбор като нас няма. Петима национали сме дали, можете ли да кажете, че не са добри? По-добри от нас има ли?! Няма! Нашите фенове са №1. Ние сме дисциплинирана рота, която има пълководец и всеки си знае мястото. Такива фенове няма никъде, а ние сме номер 1 и на терена, и на трибуните”, добави босът на пловдивчани.