Крушарски поиска продължителен рейд в Лига Европа 1
0 0

Щастливият обственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви след спечелването на Суперкупата, че очаква отборът му да премине поне три кръга в Лига Европа.

“Това е самото начало!,” заяви той. “Лудогорец е в пъти над нашата стойност и по заплати, и по всичко. Те имат по-големи амбиции. Нашите амбиции са да минем три кръга в Европа и да скочим на всички, а каквото сабя покаже.”

Крушарски обяви, че в скоро време ще се фокусира към изграждането на тренировъчната база и модернизирането на стадиона на Локомотив.

“Взимаме следващата Купа на България и се отказвам,” сподели колоритният бизнесмен. “Някой друг трябва да поработи вместо мен. Аз ще се пенсионирам. Аз няма да се откажа от Локомотив, но ще спра да работя.

“Вече съм на тези години. Дано да доживея да видя да започнем да правим тренировъчната база. Теренът и стадионът ще го правя аз.

“Всички пари, които са дадени за стадиона ще отидат за стадиона. Един лев няма да отиде печалба за моята фирма. Мисля, че всичко ще стане. Аз съм човек реалист и мога да направя и това, което трябва да направя. Мисля, че ми се полага…”