Крушарски: С Акрапович сме сключили граждански брак 1
0 0

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде поредното си култово интервю. Бизнесменът заяви, пред националното радио, че старши треньорът Бруно Акрапович ще остане за дълго начело на отвора и говори за очакванията си за предстоящата Евро кампания на пловдивчани. Крушарски коментира още и темата за новата тренировъчна база на „смърфовете“, чийто строеж започва по-късно през този месец.

„Целта ни е да играем още по-добре през предстоящата кампания. Миналия сезон, трябваше да завършим на 2-ро място, но някои хора решиха да ни преместят по-назад в подреждането. Целта ни в Лига Европа е да изиграем поне три мача. Надявам се, ако имаме късмет, че ще успеем да достигнем и до груповата фаза на турнира.“

Бруно Акрапович бе наказан днес, но изживяваше всеки един момент на трибуните в Разград, а за финал прегърна и Суперкупата!

Posted by Lokomotiv Plovdiv on Sunday, August 2, 2020

„Треньорът Бруно Акрапович даде съгласие да играем мача за Суперкупата в Разград. Обадих му се и той ми каза, че може и на Луната да отидем, важното е да спечелим. Така и се получи. С него сме си дали дума, колко дълго ще остане в Локомотив. Подписали сме граждански брак и става въпрос за дълъг период от време. Хубаво е човек да се оттегли, когато е на върха. Когато започнеш да падаш, хората бързо те забравят. Аз трудно падам, винаги си нося резервен парашут. Не ме е страх от мечки и свободно се разхождам из гората“.

„Заповядайте на 19-ти август в 00:00 часа на терена, който е отреден за база. Увериха ме, че на 20-ти август мога да започна строежа и затова багера ще е на място още предния ден. Започваме изграждането на нова спорна база за Локомотив. Ще строя с изцяло мой средства. Първоначалната ни цел е да направим два терена, но едва ли ще ги завършим до края на годината.“