Крушарски: С Акрапович сме сключили граждански брак
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде поредното си култово интервю. Бизнесменът заяви, пред националното радио, че старши треньорът Бруно Акрапович ще остане за дълго начело на отвора и говори за очакванията си за предстоящата Евро кампания на пловдивчани. Крушарски коментира още и темата за новата тренировъчна база на „смърфовете“, чийто строеж започва по-късно през този месец.

„Целта ни е да играем още по-добре през предстоящата кампания. Миналия сезон, трябваше да завършим на 2-ро място, но някои хора решиха да ни преместят по-назад в подреждането. Целта ни в Лига Европа е да изиграем поне три мача. Надявам се, ако имаме късмет, че ще успеем да достигнем и до груповата фаза на турнира.“

Бруно Акрапович бе наказан днес, но изживяваше всеки един момент на трибуните в Разград, а за финал прегърна и Суперкупата!

Posted by Lokomotiv Plovdiv on Sunday, August 2, 2020

„Треньорът Бруно Акрапович даде съгласие да играем мача за Суперкупата в Разград. Обадих му се и той ми каза, че може и на Луната да отидем, важното е да спечелим. Така и се получи. С него сме си дали дума, колко дълго ще остане в Локомотив. Подписали сме граждански брак и става въпрос за дълъг период от време. Хубаво е човек да се оттегли, когато е на върха. Когато започнеш да падаш, хората бързо те забравят. Аз трудно падам, винаги си нося резервен парашут. Не ме е страх от мечки и свободно се разхождам из гората“.

„Заповядайте на 19-ти август в 00:00 часа на терена, който е отреден за база. Увериха ме, че на 20-ти август мога да започна строежа и затова багера ще е на място още предния ден. Започваме изграждането на нова спорна база за Локомотив. Ще строя с изцяло мой средства. Първоначалната ни цел е да направим два терена, но едва ли ще ги завършим до края на годината.“