Добави коментар
Собственикът на Локомотив Пловдив ще иска да има два дубъла на отбора

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че в скоро бъдеще на „Лаута“ ще пристигне нов човек, който ще влезе в управата на клуба и ще помага с издръжката му.

Босът на „смърфовете“ също така заяви, че има план да има два дублиращи отбора на „черно-белите“ – Локомотив Пловдив 2 и Рилски спортист, от които основният тим да бъде захранван с качествени футболисти.

„Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми помага с издръжката на клуба. Взаимно ще си помагаме. Аз оставам собственик. Сега не е моментът да разкривам дали ще вземе акции или ще помага като спонсор. Скоро ще разберете, имайте малко търпение.

Целта пред нашия клуб е много ясна – да изградим печеливш продукт. Искаме да имаме два наши отбора, които да участват във Втора лига – Рилски спортист и Локомотив Пловдив 2. Идеята е тази два клуба да захранват представителния отбор на Локомотив с качествени кадри. Футболистите трябва да разберат, че като вземат трябва да върнат. Това става със силни мачове и развитие. Не бива да бъдат само консуматори.

Напоследък чувам какви ли не приказки. Само, че никой не представя конкретни планове за развитието на българския футбол. Щели да дават първенството на ПФЛ. И какво от това? Всичко ще се върви както досега.

Стига с тези празни приказки. Дайте да направим нещо добро за българския футбол. От много приказки, някой може да хване инфекция на устата и да онемее. На вас харесва ли ви ЕП? На мен много. И ние може да сме там, но не с приказки, а с много работа“, заяви Крушарски

Добави коментар
Гласувай: