google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Собственикът на Локо се пошегува, че само той вторият му син Биската не вкарали

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски остана изключително доволен от продукцията на своите в градското дерби с Ботев.

Черно-белите се поздравиха с оглушителна победа с 6:0, а босът на тима заяви, че е “предоволен”.

“Вулканът трябваше да изригне,” заяви Крушарски. “Дойде момента и той си показа главата. Предоволен съм от това, което показаха момчета и дано вървим така напред.

“Дербито винаги е било гъдела за всички само дето моят втори син Биската е разстроен, защото не можа да вкара. Не му върза, а имаше желание. Той и аз само не вкарахме. Ние сме малко ненаситни обаче в края на краищата 6:0 това е рекорд за Локомотив и въобще за пловдивските дербита.

Той не пожела да се върне към случая „Бруно Акрапович“.

“Това е история. Гледаме си нашата кошара, другите кошари не ме интересуват. Да са живи и здрави. Ще се срещнем пак и пак ще ги бием. Празненства няма.

“Спазваме указанията и трябва да се пазим, че положението е много сериозно. Ние се върнахме с бившия старши треньор в Бразилия там, което го виждаме тук го няма. Там без маска не се излиза.

“Спазвайте правилата, защото никой няма да ни пази. Колкото и да ревем за болници не се ли пазим сами болниците имат определен капацитет.”