Крушарски: "Вулканът трябваше да изригне!" 1
0 0
Собственикът на Локо се пошегува, че само той вторият му син Биската не вкарали

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски остана изключително доволен от продукцията на своите в градското дерби с Ботев.

Черно-белите се поздравиха с оглушителна победа с 6:0, а босът на тима заяви, че е “предоволен”.

“Вулканът трябваше да изригне,” заяви Крушарски. “Дойде момента и той си показа главата. Предоволен съм от това, което показаха момчета и дано вървим така напред.

“Дербито винаги е било гъдела за всички само дето моят втори син Биската е разстроен, защото не можа да вкара. Не му върза, а имаше желание. Той и аз само не вкарахме. Ние сме малко ненаситни обаче в края на краищата 6:0 това е рекорд за Локомотив и въобще за пловдивските дербита.

Той не пожела да се върне към случая „Бруно Акрапович“.

“Това е история. Гледаме си нашата кошара, другите кошари не ме интересуват. Да са живи и здрави. Ще се срещнем пак и пак ще ги бием. Празненства няма.

“Спазваме указанията и трябва да се пазим, че положението е много сериозно. Ние се върнахме с бившия старши треньор в Бразилия там, което го виждаме тук го няма. Там без маска не се излиза.

“Спазвайте правилата, защото никой няма да ни пази. Колкото и да ревем за болници не се ли пазим сами болниците имат определен капацитет.”