Крушарски за Локомотив: Най-трайният спомен от моя безсмислен живот
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нека са винаги активни и да подкрепят отбора в добро и лошо", каза Крушарски към феновете на Локо Пловдив

Бившият собственик на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, посети „Черно-бялата“ Коледа – традиционното парти на “смърофвете” в края на годината. След събитието много фенове “нападнаха” Крушарски, за да се снимат с него и да изкажат признателността си за успехите през последните години.

Крушарски направи коментар пред Спортал, като заяви, че периодът му в Локомотив Пловдив “остава най-трайният спомен в неговия живот”. Той се обърна към феновете и ги призова винаги да подкрепят отбора.

“Рядко роня сълзи, но това е удоволствие за мен. Това остава най-трайният спомен от моя безсмислен живот. Доста простотии съм свършил, но и доста хубави неща. Едно от най-хубавите неща, които съм направил, е навремето, че устроих много млади хора с жилища, а сега вдигнах този дух на Локомотив. Няма по-хубаво нещо от това хората да те спират на улицата, да ти се радват”, заяви Крушарски.

“Нека всички са живи и здрави. Нека са винаги активни и да подкрепят отбора в добро и лошо. Те видяха, че трябва търпение и постоянство, за да дойдат успехи. Нека са все така единни и да държат нещата в свои ръце”, каза още бившият бос на “черно-белите”.