Крушарски:”Такива като Камбуров ги изстрелвам в Ливан”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски очевидно не е останал доволен от последното изказване на голмайстора Мартин Камбуров.

В началото на тази седмица гонещият вечния голов рекорд в елитната ни дивизия Камбуров, обяви че връщането в Локомотив за него не може да е опция докато юздите на “Лаута” се дърпат именно от Крушарски.

“Аз съм доказал и доказах, че това, което правя, го правя безкористно, а не за пари,” отвърна раздразнено Крушарски. “Камбуров като професионалист не е оставил една стотинка, а само е взел.

“Да дрънка такива глупости не му прави чест. Защото той е там, където му се плаща. Аз да го попитам него: Той играл ли е на Лаута за без пари?

Крушарски:"Такива като Камбуров ги изстрелвам в Ливан" 1

“Такива момчета като него ги слагам на самолетоносача и ги изстрелвам в Ливан. Такива момчета нека си седнат на дупетата и да си играят, където им плащат…”

Шесткратният голмайстор в топ-дивизията ни Камбуров има пет престоя в Локомотив, а през 2004 година спечели с Черно-белите шампионската титла и Суперкупата на страната.

За последно той бе част от Локо между 2014 и 2017 година, а след това игра за Берое. От новия сезон Камуров, автор на 237 гола в елитния ешелон, ще носи екипа на новака ЦСКА 1948.