Крушарски:”Вложил съм в Локо над 12 милиона”

Крушарски:"Вложил съм в Локо над 12 милиона" 1
0 0

Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че за последните пет години е инвестирал в клуба повече от 12 милиона лева.

Бизнесменът обаче нямал намерение да намалява темпото на вложенията, тъй като според него Локо не е достигнал истинските си възможности.

По време на управлението на Крушарски Черно-белите се утвърдиха като един от водещите клубове у нас, печелейки два пъти Купата на България. Само преди два дни пък Локо грабна и Суперкупата, надигравайки Лудогорец с 1:0 на неговия “Хювефарма Арена”в Разград.

„Вече пет години извървяхме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба започват леко да се възвръщат, надявам се и през тази година е така,” коментира Крушарски.

“Чакам жребия за Лига Европа, но аз съм сигурен, че който и да ни се падне ще минем поне три кръга. Много хора си мислеха, че съм парашутист, но аз имам план за Локомотив Пловдив от самото начало. Мисля за школата на клуба и това е следващата стъпка.

„Чакаме всеки момент да получим възможност да изградим базата на клуба и децата да тренират там. Ще направим и сериозен ремонт на стадион „Локомотив“.

“До една година мисля, че ще имаме реновиран стадион. Бруно Акрапович скоро няма да напусне Локомотив. Той, заедно с Георги Иванов и Чавдар Цветков работят по нова схема, в която премиите им зависят от качеството на футболистите, които довеждат.

“Очаквам отново да се намесим в челните места и през следващия сезон. Аз съм максималист и искам надграждане. Медалите са цел, но ще бъда и доволен ако направим някой силен изходящ трансфер.”