Крушчич: Не подценявайте Али Соу и Евандро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на ЦСКА изрази недоволството си от това, че журналистите подценяват качествата на неговите нападатели Али Соу и Евандро.

„Те са изключително важни играчи за нашия отбор. Вие ги подценявате и аз не съм доволен от това. Те бележат много попадения. Не виждам защо да не продължа да разчитам на тях.“ – коментира сръбският специалист на днешната си пресконференция, преди първия мач от полуфиналната фаза на Турнира за Купата на България, в който ЦСКА посреща Ботев на „Българска армия“ утре.

Пресконференция на старши треньора Милош Крушчич преди първия полуфинал за Купата срещу Ботев в Пловдив

Пресконференция на старши треньора Милош Крушчич преди първия полуфинал за Купата срещу Ботев в Пловдив

Gepostet von CSKA Sofia FC am Dienstag, 9. Juni 2020

Мениджърът бе запитан и за бъдещето на крилото Греъм Кери, което също не се прие добре от Крушчич: „Подобен въпрос изобщо не стой пред нас. Това не са информации, а спекулации и догадки. Няма смисъл да отговарям на подобен въпрос. Кери продължава да показва играта, заради която го привлякохме при нас.“

„Влизаме в решителната фаза на двата турнира – Купата и плейофите на efbet Лигата. Играхме срещу Ботев (Пловдив) два пъти и ги бихме с по един на нула, което означава, че играем трудно срещу тях. Очаквам същото и в утрешния мач. Труден мач до последната минута. Атмосферата в състава е добра, особено след победата и последните резултати. Всички футболисти са здрави. Аут е само Рубен Пинто, но заради натрупани картони“. – каза Крушчич за предстоящия сблъсък.

„Всички отбори, в това число и Ботев, си имат своите силни и слаби страни. Много добре ги разучихме и анализирахме играта им. Тодор Неделев е невероятен играч. Имат и още добри футболисти в средата на терена. Запознати сме със силните им страни и ще се опитаме да използваме слабите“. – продължи сърбинът.

„Не искам да използвам думата „Провал“, в случай че ни отстранят. Влизаме сериозно в мача. Имаме много трудни мачове и в първенството. И там искаме да спечелим, не го крием. Сега обаче сме се фокусирали върху Купата. Твърде силна е думата провал. Ще дадем всичко от себе си. Искаме да спечелим турнира.“

„Този мач не може да се сравнява с тези от първенството. Ще се опитаме да играем по интелигентен и мъдър начин, който да ни донесе добър резултат. Да, ЦСКА ще търси победата, но няма да лети, а ще се опитаме да играем по-мъдро и дисциплинирано“ – разясни той.

#FullTime #VitoshaVsCSKA #Evandro

Gepostet von CSKA Sofia FC am Samstag, 6. Juni 2020

„Мачът с Витоша бе тотално различен. Там атакувахме през всичките 90 минути. Сега ни предстой друг тип двубой. Ботев е много по-добър отбор и ние ги уважаваме. ЦСКА ще се опита да спечели с добре организиран футбол. Залогът в срещата е голям – финал. За това трябва да сме по-внимателни. Разполагаме с опитни играчи, който са участвали в подобни мачове и имат огромно желание за изява.“

„Всички отбори сме поставени в една и съща ситуация. Всички играем едновременно мачове. Каквото е за нас, такова е и за другите. Ако при нас има умора, и другите са в подобна ситуация. На скамейката имаме добри футболисти, който също могат да помогнат. Това се видя и в Бистрица.“

„Има го и желанието за реванш, но не бива да изпадаме в крайности. Това е само още една причина да играем агресивно, мотивирано и съсредоточено. Разполагам с умни и опитни футболисти. Аз не съм суеверен и не мисля по този начин за реванш“ – завърши треньорът на ЦСКА.