Куадрадо: Всички знаем какво представлява Интер в глобален мащаб
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме възможността да останем в страната, която е нашият дом, така че със сигурност това е най-добрият избор", заяви той.

Хуан Куадрадо смени Ювентус с Интер и се превърна в най-новото попълнение на “нерадзурите”. Поливалентният играч обясни защо е взел решение да акостира в Интер и заяви, че чувства Италия като втори дом.

“Много съм щастлив. Благодаря на Господ за тази възможност. Привилегия е да бъда тук, в един от най-големите клубове в Европа, радостен съм. С Иван Кордоба сме много близки и често си говорим. Когато бях близо до подобряването на рекорда му за мачове на колумбиец в Европа, двамата се шегувахме. Казах му, че никога няма да го подобря, но той ме окуражи, заявявайки ми, че съм способен да го направя. Имах късмета да изиграя толкова много мачове. Освен, че ми е модел за подражание, Иван е и мой приятел. Често си общуваме и се радвам да бъда тук като него”, каза Куадрадо.

“Получих много оферти, но Италия е като втори дом за мен. Семейството ми е много привързано към тази страна. Имах възможността да остана тук и то в страхотен отбор, имайки предвид историята на този клуб. Избрах Интер, защото всички знаем какво представлява той в глобален мащаб. Важното е аз и моето семейство да сме щастливи”, сподели колумбиецът.

“Имахме възможността да останем в страната, която е нашият дом, така че със сигурност това е най-добрият избор. Каква е отличителната ми характеристика на терена? Щастието, винаги се опитвам да правя всичко с усмивка. Харесва ми да го показвам на терена. Мисля, че това е една от най-важните ми характеристики”, допълни още Куадрадо в първото си интервю за клубната телевизия на “нерадзурите”.