Кубрат Пулев се разгневи на политиците заради коронавируса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от най-прочутите спортисти на България в света – Кубрат Пулев, изрази гнева си към политиците в своя фейсбук профил. Боксьорът е бесен как в подобни тежки времена родните политици си “играят” на партии.

В публикацията си Кобрата осъжда действията на водещите политически партии у нас. Той изрази и своите благодарности към генерал Мутафчийски.

Публикуваме поста на Кобрата без редакторска намеса:

🇧🇬👊🏻🥊 Здравейте, приятели!

Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и галантни изречения!

В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

Tова ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем!

Виждат го, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине….! Но не осъзнават, че корона вируса е малкото зло, което ВЕЧЕ Е обърнало истински пагубни други проблеми!
Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията.

Нямат представа, какво предстои, а ние – седем милиона българи, милите,
разчитаме на тях!

🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Е, тежко ни!

Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои!

Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие, ГЕНЕРАЛНО!

Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват.

Забравете егото, комплексите и скапаните си партии!

Защото, да чакаме да отмине вируса и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо…!

💪🏻💪🏻💪🏻 Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи!

👏🏻👏🏻👏🏻 Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска!

🇧🇬👊🏻🥊 Здравейте, приятели! Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на…

Gepostet von Kubrat Pulev am Sonntag, 22. März 2020