Кубрат Пулев: Според мен спорт ще има след 2 години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Боксьорът Кубрат Пулев не е никак обнадежден за развитието на спорта заради коронавируса. Според него поне 2 години ще отнеме на световния спорт няма да се възстанови от “удара на пандемията”. Кобрата даде интервю пред NOVA като направи обширен коментар за проблемите с Covid-19 в световен план и за предстоящия мач с Антъни Джошуа.

„Според мен спорт ще има най-рано след 2 години. Гледайки ги как се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това.. Хората не са наясно за размера на проблема. Аз ще се бия срещу Джошуа, само да сме живи и здрави. Двубоят обаче няма да е през юни. Когато заявих, че мачът няма да се проведе юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Заявих истината и за 20-и юни ще съм готов. Ще бъда ракета, изтребител. Договорът е подписан и мачът е налице”, призна Кубрат пред NOVA.

„В договора има клауза за реванш. След като го победя, ще му дам реванш. Ежедневно се променям и не спирам да изисквам все повече от себе си. Моят стремеж е да се променям към добро и като морал, и като интелект, и като човек като цяло. Ако ние хората не сме добри, какви сме тогава? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия – не може. Всеки носи много неща в себе си”, сподели Кубрат Пулев.