google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кобрата обяви, че ще се бие за целия български бокс и за неговите сънародници

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев говори пред официалния канал на промоутърската компания “Мачрум” в YouTube преди голямата битка за световната титла в тежка категория с Антъни Джошуа в събота. Кобрата заяви, че ще се бие за целия български бокс и се чувства щастлив и много силен. Българинът изрази увереност, че ще победи Джошуа в събота.

“Винаги съм щастлив, сега в Лондон съм още по-щастлив. След двубоя с Джошуа и след победата ще бъда наистина, наистина щастлив. Този дуел за мен не е просто един мач, не е просто бокс. А и аз не се бия само за себе си, а за целия български бокс, защото никой българин до момента не е бил световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо – за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове”, започна Кубрат Пулев.

“Годината не беше лесна, тъй като постоянно трябва да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е странно. Но пък трябва да проведеш тренировките, лагера, колкото и да е различно. Тук също обстановката е различна, но въпреки това съм щастлив, че най-после двубоят ще се проведе, макар и в тази трудна ситуация”.

“Ще се представя много по-различно от мача с Кличко. Придобих много опит от този дуел и сега ще видите нов Кубрат Пулев. Не бих казал, че в събота ще изпълня целта си, тъй като след това ще продължа към нови. Чувствам се здрав, щастлив, много силен и решен. След това мисля да се боксирам с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой”, заяви Пулев.

“Не мога да кажа какво лице на Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен това е без никакви значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го набия много добре. В момента се чувствам много силен и с голяма мощ в ръцете”, споделя Кобрата.

“Посвещавам битката на моя баща. Аз и брат ми дължим всичко на него. Неговата мечта е била да има синове и те да станат шампиони в бокса, а ние вече сме такива. Така че съм убеден, че ни гледа от небето и е много щастлив. Той ще иска да постигне победа заедно в събота”.

“Джошуа – Фюри ще е добра битка, но ще победя в събота и двубоят няма да се състои. Срещу Анди Руис видяхме много грешки от Джошуа и видяхме лошата му страна, а си мисля, че тези неща остават. Ще се възползвам от грешките му и ще победя в събота”, завърши уверено Пулев.