google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Подмокрих гащите, не бях спокоен докато мачът не продължи", заяви левият бек на испанския национален отбор

Испания изигра много силно Европейско първенство през изминалото лято, но за 1/2-финалите на турнира се класира по дискусионен начин. В 1/4-финала на иберийците срещу Германия игра с ръка в наказателното поле на Марк Кукурея след удар на Джамал Мусиала не бе отсъдена нито от главния рефер, нито от асистентите му на ВАР. Това бе много важен момент в продълженията на двубойя и породи много дискусии.

Три месеца по-късно левият бек на испанците направи коментар за ситуацията. Той заяви, че е подмокрил гащите, усещайки ситуацията и възможността главният рефер Антъни Тейлър да посочи бялата точка. Той обаче пожали испанците и не искаше да реши срещата по такъв начин.

Пред „Gazzetta dello Sport“ Кукурея направи следния коментар: „Боже мой, какъв страх. Подмокрих си гащите. Погледнах към съдията и видях със сигурност: „Не е дузпа!“ Казах си: „Спокойно“. Но не бях спокоен, докато двубоят не беше подновен. Сега идват и казват, че е било дузпа, за какво? Истинският проблем е, че има брутално объркване“.

„В деня на мача от Световното първенство между Бразилия и Сърбия крадци нахлуха в къщата ни, ние бяхме долу и гледахме срещата, а те бяха горе. Жена ми се качи и се изправи срещу тях. За щастие те побягнаха, а ние се върнахме в хотела”, каза Кукурея за един от най-лошите моменти в своя живот.