Куман призна, че ПСЖ е много по-силен, можел да победи с повече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският наставник на Барса смята, че неговият тим е пропуснал шанса си през първото полувреме

Предводителят на Барселона Роналд Куман прие смирено разгромното поражение с 4:1 от Пари Сен Жермен, признавайки че каталунците изостават значително и като класа, и като физически показатели.

“Резултатът не показва колко по-добър бе ПСЖ,” коментира бившият холандски защитник след головото шоу на парижание, в което Килиан Мбапе блесна с три попадения. “Те бяха много по-ефективни от нас.“

“Първото полувреме бе по-равностойно и при 1:0 Дембеле пропусна страхотен шанс да удвои. През втората част имахме много повече проблеми в защита. ПСЖ показа, че във физическо отношение ни превъзхожда. Трябва да признаем, че те бяха по-добрият отбор през второто полувреме.

“Видя се, че имат по-завършен състав и трябва да приемем това. Има много какво да подобряваме в играта ни. Знаехме, че нещо подобно може да се случи, защото се изправихме срещу много силен съперник – физически и от гледна точка на опит.

“Всъщност, те ни превъзхождат по много показатели. След 1:4 шансовете ни в реванша не са големи. Този мач показва колко много имаме да подобряваме, за да достигнем нужното ниво за Шампионската лига.”