google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Предстои ни много труден мач. ПСЖ има много добър отбор, много силен състав", споделя треньорът на Барса

Наставникът на Барселона Роналд Куман заяви, че неговият тим може да победи всеки съперник в Европа. Нидерландецът сподели, че не знае дали от френския шампион са целели да дестабилизират “блаугранас” със спекулациите за трансфер на Лионел Меси през последните седмици.

„Много сме развълнувани от предстоящия ни двубой в Шампионска лига. Срещата ще бъде много трудна, тъй като ПСЖ има много добър отбор, много силен състав. Ще бъде изключително интересно. Ние се подобрихме в последните мачове и имаме страхотно качество в отбора“, коментира Куман.

Треньорът на Барса заяви, че Жерар Пике тренира с останалите си съотборници от 4 – 5 дни и в последния момент ще се вземе решение дали да играе срещу ПСЖ. В същото време нидерландецът заяви, че Араухо пропуска мача.

„Имахме добри двубои, имаше и такива, в които допуснахме грешки в отбрана, но то е част от футбола. Мачът срещу ПСЖ ще е много тактически.“

„Играчи като Неймар, Меси и Кристиано Роналдо трябва да бъдат защитавани, защото те ни карат да се наслаждаваме на футбола. Съдиите трябва да ги защитават, но футболът също така е контактен спорт. Най-добрите мачове са с най-добрите футболисти на терена. Не знам как ще се справи ПСЖ без Неймар. И в двата отбора ще липсват важни играчи.“

„Вярвам в моя състав и в моите играчи. Ние сме наясно с подобренията в играта ни. Шансовете преди започването на мача са 50-50. Ние сме уверени, че ще запишем успех срещу силен отбор.“

„ПСЖ е един от фаворитите в Шампионска лига. Трябва да изчакаме и да видим как ще се развия двубоя между двата тима. Те ще искат да доминират, а ние обичаме да владеем топката. Не трябва да допускаме гол. Трябва да контролираме играта, да контролираме скоростта на Мбапе“, продължи треньорът на каталунците.

„Не виждам други отбори, много по-добри от нашия отбор. Ние залагаме на млади футболисти. На страхотно ниво сме и може да победим всеки“, добави Роналд Куман.