Добави коментар
"Никога не съм губил мач за Купата - бях сигурен в победата", заяви Курьор

Матиас Курьор днес изигра последния си двубой за Черно море и се разписа на два пъти при успеха с 3:1 срещу Локомотив Пловдив в 1/8-финалите на SESAME Купа на България. След срещата футболистът от Мартиника заяви, че на този етап не знае дали ще спре с футбола. Курьор сподели, че е бил сигурен в успеха срещу Локо Пловдив и по време на престоя си във Варна е дал цялото си сърце за Черно море.

„Мисля, че ще отида във Франция и там ще играя в 3-та или 4-та дивизия. Усещах, че феновете са зад мен, както и играчите – абсолютно всички. Това ме разплака, вкарах и 2 гола, но важното е, че се класираме напред“, заяви Курьор.

„Бях сигурен, че ще спечелим. Това бе мач за Купата, аз никога не съм губил мач за Купата. Не исках да си тръгна със загуба. Най-хубавите ми спомени са в този турнир. Благодаря на всички, нямам думи. Опитах се да дам цялото си сърце за Черно Море. Трудно ми е да си тръгна, вчера плаках в леглото си. През целия ми живот ще помня отбора“, продължи футболистът на „моряците“.

„Това е футбол, странно е. Днес бе финал за мен, исках да дам максимума, тъй като клубът даде всичко на мен. Опитах да покажа любовта си към феновете на Черно море. Щастлив съм, тъй като отбелязах още голове за клуба“, каза още Курьор.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 8 гласували