“Кюстендилеца” отправи въпрос за двойните аршини в ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В ЦСКА не се мери с еднакъв аршин, когато става въпрос за българи и чужденци. Едните са оплювани и зачерквани с лека ръка ,а някои чужденци са явно със специален статут в отбора!“

Тарторът на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца зададе питане към ръководителите на ЦСКА-София заради отнетата капитанска лента от ръката на Иван Турицов. Днес по-рано през деня „армейците“ съобщиха, че десният бранител повече няма да бъде капитан на тима след бърната му реакция след поражението от Сепси с 0:2. След последния съдийски сигнал Турицов влезе в конфронтация с фенове в Сектор А, които му поискаха обяснение за слабото представяне.

Ето какво написа Велчев във Фейсбук профила си:

„По никакъв начин не оправдавам постъпката на Турицов ,защото единственото истинско нещо в ЦСКА в момента са неговите привърженици, те са тези които поддържат армейският дух жив. И тук е момента да попитам защо не беше наказан Амос Юга за сходна постъпка след финала за купата. В ЦСКА не се мери с еднакъв аршин, когато става въпрос за българи и чужденци. Едните са оплювани и зачерквани с лека ръка ,а някои чужденци са явно със специален статут в отбора!“.