Лацио и Милан с голово равенство 2-2 в Рим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора си вкараха по 2 гола и не успяха да се победят.

Лацио и Милан завършиха при равен резултат 2-2 своя сблъсък на „Стадио Олимпико“ като след спечелената точка „Орлите“ се намират на 8ма позиция с 4 точки в своя актив след 3 кръга, а „Росонерите“ все още нямат победа и са с едва 2 точки и на 14тото място.

Милан изигра много силно първо полувреме и напълно заслужено имаха преднина на почивката като единственото попадение бе дело на Страхиня Павлович след центриране на Пулишич от корнер в 8мата минута.

Лацио обаче започнаха страховито втората част и доминираха изцяло като най-накрая се добраха до изравнителен гол в 62рата минута дело на Валентин Кастеянос след асистенция на Нуно Тавареш. Само 4 минути по-късно, домакините поведоха за първи път в резултата след попадение на Булайе Диа и нова асистенция от Тавареш.

Пауло Фонсека предприе смени и това даде резултат като Тами Ейбрахам асистира на Рафаел Леао в 72рата минута и резултата стана 2-2. И двамата влязоха от резервната скамейка на „Росонерите“ само 2 минути по-рано.

До края Лацио претендираха на 2 пъти за дузпа, но съдията подмина техните претенции и така сблъсъкът завърши без победител.