Лацио поставил ултиматум на Давид Силва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на Лацио е дало краен срок на офанзивния полузащитник от Манчестър Сити – Давид Силва да даде окончателен отговор дали ще подпише с римляните. Ако до края на днешния ден испанецът не отговори на предложението, то ще бъде оттеглено.

Снощи Силва изигра последния си мач за Манчестър Сити. Той се появи от пейката срещу Лион, а момчетата на Пеп Гуардиола загубиха срещата с 1:3 и отпаднаха от Шампионската лига.

34-годишния техничар вече е свободен агент, но интересът към него е доста сериозен. Италианския „Газета дело Спорт“ съобщава, че Силва игнорира обажданията на Лацио, тъй като все още обмисля къде ще продължи кариерата си. Ръководството на римляните не е никак доволно от този факт и са решили да дадат краен срок на Силва.

„Римските орли“ са предложили договор за три години на Силва, като заплатата му ще бъде в размер на 4 милиона евро годишно. Предложението включва множество персонални бонуси, като личен шофьор и частен самолет, с който той да посещава семейството си в Испания.