google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Римските "орли" летят високо в последните си мачове

Лацио изигра един от най-добрите си мачове през сезона и разгроми Милан с 4:0 у дома в мач от кръг номер 19 на Серия А. Римските “орли” вкараха по два гола през двете полувремена и още от самото начало на срещата показаха на “росонерите”, че ще имат тежка вечер на “Стадио Олимпико”.

В 4-ата минута домакините направиха страхотна атака, която бе завършена от Сергей Милинкович-Савич – 1:0. Лацио бе по-добрият отбор на терена и в края на полувремето вкара втори гол чрез Матия Дзакани, който се разписа в трети пореден мач в Серия А.

През втората част “орлите” се възползваха от положенията си и вкараха още два гола, като точни бяха Луис Алберто от дузпа и Филипе Андерсон. Така Лацио стигна до разгромна победа над шампиона дори без голямата си звезда в атака Чиро Имобиле.

Тази победа изкачи Лацио на 3-то място във временното класиране на Серия А. “Орлите” са само на точка от днешния си съперник, който е втори.

Милан пък остана без победа в трети пореден мач в лигата и е на 12 точки от Наполи, така че може да забрави за Скудетото.