Лацио взима двама от Челси без пари през лятото?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тимът на Лацио правеше превъзходен сезон до момента на прекъсването на италианската Серия “А” заради пандемията на коронавирус. Римските “орли” използват прекъсването, за да планират селекцията за следващия сезон. Според информации, Лацио ще се опита да примами играчи от Висшата лига и се е насочил към двама опитни футболисти на Челси.

Испанското крило Педро и френският нападател Оливие Жиру почти сигурно ще напуснат тима на Франк Лампард в края на юни или когато бъде обявена датата за завършек на сезона, тъй като договорите на играчите могат да бъдат удължени.

Двамата офанзивни играчи са интересни варианти за подсилване на нападението на римските “орли” – въпреки че бележи много голове най-вече благодарение на Чиро Имобиле, клубът иска да да вземе още добри играчи в атака, за да се подсили за Шампионската лига за следващия сезон. Лацио почти сигурно ще се класира за турнира, след като е втори в Серия А с 62 точки и има добър аванс пред петия в класирането.

Привличането на Педро и Жиру като свободни агенти обаче няма да бъде толкова просто,тъй като не се знае все още как ще се процедира със следващия трансферен прозорец. Сезонът във футболна Европа е далеч от своя край и предстои да разберем в следващите месеци какво ще се случи.