Лам: Когато Байерн поиска някого, то обикновено го привлича!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Когато Байерн поиска даден играч, обикновено го привлича. Но за тази цел клубът трябва да плати определена цена."

Някогашният капитан на Байерн (Мюнхен) Филип Лаам проявява жив интерес към опитите на клуба, чийто цветове защитаваше в продължение на много години, да привлекат топреализатора в историята на “трите лъва” – Хари Кейн. “Шпорите” вече отказаха първото предложение от 60 млн. паунда на баварците, но това не ги отказа, и по информация от медиите в Германия вече е отправена втора такава.

“Когато Байерн поиска даден играч, обикновено го привлича, но за тази цел клубът трябва да плати определена цена. Макар в момента да не трябва да обръщам внимание на Байерн, ми е много любопитно да видя как ще приключи всичко това”, коментира по този повод Лаам пред “Абендцайтунг”.

Световният първенец с “маншафта” от първенството на планетата в Бразилия’14 прекрати футболната си кариера преди шест години и дори не прие предложението, което му бе отправено тогава да стане спортен директор на Байерн. Сега той е съветник в Щутгарт, а също така е и директор на организационния комитет за Европейското първенство, което ще се проведе в Германия следващото лято.