Лампард: Челси има още доста да се развива, вървим напред
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджърът на "сините" от Лондон е доволен от кампанията до момента

Наставникът на Челси Франк Лампард е доста доволен от прогреса на водения от него тим. Младият треньор обаче призна, че тимът трябва да работи още много, за да спечели титлата Висшата лига. За последно “сините” спечелиха титлата в Англия през 2017 година, когато финишираха със седем точки повече от Тотнъм.

„Щастлив съм, но като мениджър е нормално да желая повече. На старта на кампанията имахме някои нови футболисти, а други липсваха. В началото на кампанията имахме добри и лоши резултати. След това направихме силна серия и се подобрихме. Движим се напред стъпка по стъпка. Трябва да приемем това. Направихме някои крачки напред, но имаме да се развиваме още доста“, сподели пред Sky Sports треньорът на лондончани.

„Този сезон ни показа, че повечето тимове имат доста трудни мигове. Това се дължи донякъде заради подготовката, която беше странна. Трябва да мислим за краткосрочните ни цели и да продължим да бъдем пределно концентрирани. Подобрението ще дойде по този начин“, допълни той.

В момента отборът на Челси заема петото място в класирането на английското първенство В събота „сините“ гостуват на намиращият се в голяма криза Арсенал в подерното дерби на Лондон за тима на Лампард, като целта пред Челси е да спечели трите точки.