Лампард размахва метлата в Челси, Канте също аут
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Лондонският Челси ще опита да се освободи от десетина от своите играчи, за да успее да балансира финансите си след шумните покупки на Тимо Вернер и Хаким Зиеш.

Престижният “Таймс” твърди, че Франк Лампард вече е набелязал футболистите, с които ще се раздели като сред тях попада дори висококотиращият се Н’Голо Канте.

Французинът получава седмична заплата в размер на 290 хиляди паунда и на “Стамфорд Бридж” вече задействали акция по намирането на нов клуб.

Лампард бил предоставил списъка с нежеланите на шефовете си, а в него според “Таймс” влизат още защитниците Курт Зума, Андреас Кристенсен, Емерсон Палмиери и Маркос Алонсо

Босът на Сините отчаяно се опитва да заздрави отбраната си, след допуснатите 54 гола във Висшата лига този сезон, а левия бек на Лестър Бен Чилуел е най-голямата му трансферна цел.

Безкрайно скъпият страж Кепа пък допусна много грешки през сезона и по всичко личи, че ще напусне след само два сезона в английската столица.

Сините ще се опитат да се освободят и от Мичи Батшуай.

Уилиан изглежда все по-близо до това да се присъедини към Арсенал, който според медиите е готов да му предложи тригодишната сделка, която му бе отказана на „Стамфорд Бридж“.